AY
-79
GÜN
-3
Elbiz İnşaat
X

SİZİ ARAYALIM

Mesajınız başarıyla gönderilmiştir.
En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.

BASINDA BİZ

Yeni Projeler

Halkın Ekonomiye Güveni Tam

TÜİK Eylül ayı konut satış grafiğini değerlendiren Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Açıklanan raporlar halkın ekonomiye olan güveninin arttığının en önemli işaretidir” dedi.

Türkiye İstatistik Kurum (TÜİK) Eylül ayı konut satış oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde konut satışları 2016 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %17,8 oranında artarak 108 918 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 17 040 konut satışı ile en yüksek paya (%15,6) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 11 564 konut satışı (%10,6) ile Ankara, 6 050 konut satışı (%5,6) ile İzmir izledi. Açıklanan satış rakamlarına dair görüşlerini paylaşan Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu satış grafiğindeki artışı şu sözlerle değerlendirdi “TÜİK’in Türkiye genelinde konut satışlarının 2016 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %17,8 oranında yükseldiğini açıklaması, halkın ekonomiye olan güveninin arttığının en önemli işaretidir. Aynı zamanda 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonominin normale döndüğünün belirtisidir.”
 
'Satış rakamları artmaya devam edecektir'
 
Memduh Türkoğlu, TÜİK verilerine göre artan satış grafiğinin hem Türkiye hem de Ankara ekonomisi açısından güzel bir gelişme olduğunu kaydetti. Türkoğlu şunları söyledi: “ 2016 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %17,8 oranında yükseldiğini açıklaması, halkın ekonomiye olan güveninin arttığının en önemli işaretidir. Aynı zamanda 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonominin normale döndüğünün belirtisidir. Bizlerin de müşterilerin ön talebi sonrasında rezervasyon ve satış kapasitemizin arttığını söyleyebilirim. Rakamsal veri üzerinden konuşmak gerekirse konut satışlarımızın ilerleyen günlerde yüzde 10-30 oranında daha da artmasını bekliyoruz. Ayrıca tapu alım satım harçlarının 2009 yıllarında olduğu gibi %1’in altına düşürülmesi atılacak cesurca adımlardan biridir. Dolayısıyla atılan adımların konut sektörü için açılım yaratacağı şüphesiz.”
 
Prestijli Yaşam, Güvenli Alan
 
Beytepe'de inşaatı biten ve anahtar teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi'nin, konut almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Türkoğlu “İyi bir yaşam için sunulan tüm ayrıcalıklar “Benevre Beytepe “ ile bir araya geliyor. Günümüz evlerinde birbirinden kopartılan mutfak, salon ve yemek bölümlerini ayrıştırmadan, iç içe geçirerek kurgulanmış yaşama alanı; kullanıcıya içinde kolayca hareket edebileceği geniş bir kullanım alanı sunuyor. Benevre Beytepe, teknolojinin tüm olanaklarını sunarken yüzme havuzu, fitness, spor sahaları gibi alışılagelmiş özelliklerin haricinde misafir odası, kütüphane, müzik odası ve cep sineması ayrıcalıkları ile erişilebilir konforu yatırımcı ve ev sahipleri ile buluşturuyor. Proje, üniversitelere olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Şehir merkezine 14 km, şehir hastanesine 6,5 km, Çankaya-Oran’a 14,5 km uzaklığında olması ile rahat bir ulaşım sağlıyor” dedi.




İletişim ve Lokasyon

+90 312 440 09 85

Email : info@elbiz.com.tr

www.elbiz.com.tr

Kanuni Sultan Süleyman Blv. 5387. Cd. No: 52/F
   Çankaya / Beytepe / Ankara, Türkiye

Bize Ulaşın



















Mesajınız başarıyla gönderilmiştir. En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.