AY
-79
GÜN
-3
Elbiz İnşaat
X

SİZİ ARAYALIM

Mesajınız başarıyla gönderilmiştir.
En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.

BASINDA BİZ

Emlakta Son Dakika

Benevre Beytepe ev alacaklara büyük kolaylıklar sağlayacak

Elbiz İnşaat tarafından Ankara'nın Beytepe ilçesinde hayata geçirilen Benevre Beytepe projesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.
 
Çalışma saatlerinin artması ve sosyal hayatın dışarıya kaymasıyla birlikte büyük daireler yerini küçük dairelere bıraktı. Küçük dairelerin büyük dairelere oranla daha avantajlı olması da birçok vatandaşın bu konutlara yönelmesine neden oldu. Memur şehri olarak anılan Başkent'te de bu durum göz önünde bulundurularak yeni yaşam alanları oluşturulmaya başlandı. Elbiz İnşaat tarafından Beytepe'de yükselen Benevre projesi bu durumu da göz önünde bulundurarak Başkentliler ile buluşmak için gün sayıyor.
Küçük daireler değerine değer kattı 
 
Dışarda geçirilen zaman dilimin artmasıyla konut sahiplerinin evlerine ayırdığı zaman dilimi de büyük oranda azaldı. Isınma problemi, temizlik sorunu gibi etkenlerinde ön plana çıkmasıyla büyük daireler yerini küçük dairelere bıraktı. Geniş ailelerin yerini küçük çekirdek aileye bırakmasıyla da bu daireler değerine değer kattı.
Benevre Beytepe'de daire fiyatları 225 bin liradan başlıyor 
 
Elbiz İnşaat'ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.000 TL'den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. Peşinat fiyatına ev sahibi yapan proje Benevre Beytepe, kalite inşa eden hizmet anlayışı ile özellikle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 167 daireden oluşan 27 katlı proje banka garantisi ve hemen tapu olanağı ile ev sahibi olmak isteyenlere erişilebilir kolaylıklar sağlıyor.
Ankara Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı'nı birbirine bağlayan bir lokasyonda konumlandırılan Benevre Beytepe, 38 ile 106 m² arasında değişen Stüdyo,1+1, 2+1 ve loft daireler ile kullanışlı ve ideal yaşam alanları sunuyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos'ta teslim edilecek.
Tüm ihtiyaçları konfora dönüştüren proje ev sahibi olmak isteyenlere BB Lounge (Kütüphane – Kafe), BB Studio (Müzik ve Karaoke Odası) – BB Studio, BB Movie (Cep Sineması), BB Pool & Fit (Yüzme havuzu – Fitness – Sauna), BB Guesthouse (Misafirhane), BB Play (Oyun Odası) sunuyor.




İletişim ve Lokasyon

+90 312 440 09 85

Email : info@elbiz.com.tr

www.elbiz.com.tr

Kanuni Sultan Süleyman Blv. 5387. Cd. No: 52/F
   Çankaya / Beytepe / Ankara, Türkiye

Bize Ulaşın



















Mesajınız başarıyla gönderilmiştir. En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.