AY
-79
GÜN
0
Elbiz İnşaat
X

SİZİ ARAYALIM

Mesajınız başarıyla gönderilmiştir.
En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.

Evinizi Benimsetecek 10 Şey

Evinizi Benimsetecek 10 Şey

"İnsanın evi gibisi yok" derler ya hani... İşte çok haklılar. En iyi otellerde, saraylarda kalsa da insan, evine aitlik duygusu bir başkadır. Barınma ihtiyacını karşılamaktan çok, rahatlamaya huzur bulmaya yöneliktir ev. Evinizi gerçekten sizin yapacak, girişinden itibaren size ve evinize renk getirecek 10 fikri sizin için derledik.

1)EVİNİZE ATACAĞINIZ İLK ADIMDA KENDİNİZİ İYİ HİSSETMEYE BAŞLAYIN

Paspas deyip geçmemek lazım. Daha eve adımızı atmadan göreceğiniz ilk şey bir paspas olacağı için, öyle bir paspas seçin ki tamamen sizin zevkinizi yansıtsın. Daha eve girmeden kendinizi oraya ait hissedin.




2)AYNALARDAN VAZGEÇMEYİN

 

Kapıdan girdiğiniz anda hemen karşınızdaki duvara ayna koyun. Girdiğiniz zaman kendinizi karşılamış olun. Özellikle dar bir hole sahipseniz aynalar hem ortamı ferah gösterecek hem de aydınlık bir görünüm kazandıracaktır.




3)FERAH BİR ALAN YARATIN

 

Herhangi bir odanızı, mutfağınızı ya da salonunuzu ferah renkler veya nude tonlarla dekore edin. Evinizde sakinlik istediğiniz zaman huzuru bu alanda bulabilirsiniz.




4)KÜÇÜK AYRINTILAR SİZİ YANSITSIN

 

En sevdiğiniz renkleri veya desenleri asla kullanmaktan vazgeçmeyin. Dekorasyonunuzla uyum sağlamasa bile küçük ayrıntılarda kendi zevklerini görmek sizi her daim mutlu edecektir. Bu küçük ayrıntılar kırlentleriniz veya aksesuar seçiminiz olabilir.



6)KENDİNİZ YAPIN

 

Eviniz için kendi başınıza yapabileceğiniz dekoratif objeler ile hem evinize şık bir görünüm kazandıracak hem de her baktığınızda yüzünüzde küçük bir tebessüm belirecektir. Mesela pamukları tutkalla bir araya getirerek misina ipiyle tavana bağlayabilirsiniz..




7)BUZDOLABININ ÜZERİNDEKİ NOTLAR

En sevdiğiniz cümleleri, duymaktan en keyif aldığınız kelimeleri küçük renkli kâğıtlara yazarak buzdolabınızın üstüne magnetlerle asın. Buzdolabınızı her açışınızda bunları görmek sizi çok mutlu edecektir. Ayrıca buzdolabında zor zamanlar için saklayacağınız bir adet çikolata sırası geldiğinde ilkyardım görevi görecektir.




8)RAHATLATACAK NEVRESİMLER

Düz beyaz nevresimleriniz varsa bir kenara atın; kendinize renk renk desen desen nevresimler alın. Nevresimleri olabildiğince sık değiştirin. Bu küçük ayrıntının sizde nasıl bir etki bıraktığınızı göreceksiniz. 



9)ANILARINDAN VAZGEÇMENİZE GEREK YOK

Sizi mutlu eden çiçekleri kuruduğu zaman atmak yerine, bir kutuda dekoratif olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Hem sürprizi yapan kişide gördüğünde çok mutlu olacaktır.




10)RENKLİ AYDINLATMALAR KULLANIN
Odalarda beyaz ya da sarı aydınlatmanın yanı sıra, renkli aydınlatmalar kullanarak odanıza farklı bir hava katabilir; sevdiğiniz renklerle mutlu olabilirsiniz.




İletişim ve Lokasyon

+90 312 440 09 85

Email : info@elbiz.com.tr

www.elbiz.com.tr

Kanuni Sultan Süleyman Blv. 5387. Cd. No: 52/F
   Çankaya / Beytepe / Ankara, Türkiye

Bize Ulaşın



















Mesajınız başarıyla gönderilmiştir. En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.