AY
-79
GÜN
-4
Elbiz İnşaat
X

SİZİ ARAYALIM

Mesajınız başarıyla gönderilmiştir.
En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.

BASINDA BİZ

Uzman Para Milliyet

Konut kredisine başvurular 5 kat arttı!

Konut kredisinde yaşanan düşüşün ardından, vatandaşlar kredi çekmek için bankalara koştu. Konut kredisine başvuranların sayısı faiz indirimiyle birlikte 5 kat arttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, konut kredi faizlerinde düşüşe gidilmesi yönündeki çağrısının ardından, bankaların bu çağrıya cevap vermesi, hem inşaat sektöründe hem de vatandaşlarda heyecan yarattı. 
 
'FAİZ DÜŞÜŞÜNÜN OLUMLU YANKILARI DEVAM EDECEK'
 
Faizlerde yaşanan bu düşüş konut kredisine başvuran vatandaşların sayısının artmasına neden oldu. Enuygun.com yayınladığı rapora göre, konut kredisine başvurular 5 kat arttı. Bu durumun yankılarının önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurgulayan Benevre Beytepe Projesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu Konut, güvenilir bir yatırım aracı olduğundan, vatandaşlar yatırımlarını bu yönde yapmayı tercih ediyor. Yapılan düzenlemeler hem vatandaşın hem de sektör çalışanlarının yüzünü güldürüyor. Konut satışları da bu politikalar ile doğru orantılı olarak artışını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde de yaşanan bu canlılığın aynı oranda devam edeceği kanısındayım” dedi.




İletişim ve Lokasyon

+90 312 440 09 85

Email : info@elbiz.com.tr

www.elbiz.com.tr

Kanuni Sultan Süleyman Blv. 5387. Cd. No: 52/F
   Çankaya / Beytepe / Ankara, Türkiye

Bize Ulaşın



















Mesajınız başarıyla gönderilmiştir. En kısa sürede sizinle irtibat sağlanacaktır.